S2000 to poprostu skoda z silnikiem 2 litrowym i taka klasa rajdowa SUPER 2000 .... z tego co wiem to ta skoda z 2 litrowego czterocilindrowego silnika wyciągnela 282 KM i ma naped na 4 kola
Ps:jesli sie mysle to mnie poprawcie
polecam .... zobaczcie co sie stanie ... civic vs mitusibhi .... dobrze wiedzieć że mitsu z tego okresu sa takie mocne .... nei wiedziałem że ta moje belka jest taka mocna bo w 3000gt jest podobna
Stare generacje Civica składaja się jak puszki po konserwach! Nawet drobne stłuczki są dla tego auta zbójcze! Cena szybkości i niskiej wagi odbiła sie na bezpieczeństwie!
Niby małe auto, ale inżynierowie tak je zaprojektowali, że cała siła uderzeniowa kierowana jest pod pojazd i kierowca może ujść z życiem nawet przy poważniejeszej kolizji!
chroni do predkosci 50km/h...przy wyzszej predkosci takie zderzenie spowodowaloby rozlegle obrazenia wewnetrzne i co za tym idzie zgon
Możesz to jakoś uzasadnić czy po prostu wiesz lepiej? Chyba po to wstawia się do samochodów klatki, żeby chroniły podróżujących... Jako, ze Smart nie ma miejsca w środku na klatkę to zintegrowano ją z konstrukcją nadwozia i oblepiono blachą (wiesz drzwi, maska błotniki i takie tam)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum